8 de març 2016

Diada Internacional de la Dona

 



El mural de l'alumnat del Batxillerat artístic de l'IES Manuel Sanchis Guarner de Silla ha anat canviant de formes i de color al llarg dels darrers dies: el classicisme i la modernitat s'han donat la mà per presentar-nos la figura d'una dona il·luminada pel pòsit de la cultura. 

Les transformacions que ha experimentat l'art i la societat gràcies al motor energètic, intel·lectual i vital que és la dona són racionalisme, creació, sensibilitat, traç ferm... en alguns dels dibuixos. Us deixem un tast on ja s'observen els canvis que experimenta el mural sorprenent-nos de tant en tant a professorat i alumnat del centre.






Si Eva hubiera escrito el Génesis, ¿cómo sería la primera noche de amor del género humano? Eva hubiera empezado por aclarar que ella no nació de ninguna costilla, ni conoció a ninguna serpiente, ni ofreció manzanas a nadie, y que Dios nunca le dijo parirás con dolor y tu marido te dominará. Que todas esas historias son puras mentiras que Adán contó a la prensa.

Eduardo Galeano




  

 

Il·lustracions: treballs dels alumnes del 2n de Batxillerat Artístic de l'assignatura de Dibuix Artístic de l'IES Manuel Sanchis Guarner de Silla
Muntatge: Lola Bosch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.