7 de set. 2015

Cicle de cinema d'Amnistia Internacional.

Amnistia Internacional València programa un nou cicle de cinema. Com tots els anys, la selecció de pel·lícules va sempre en la línia del seu compromís amb els drets humans per demostrar-nos que el món pot canviar però que necessita del compromís de totes les persones.

Per al tema inaugural, la repressió de la llibertat d'expressió, han triat Bloody Sunday.

En acabar la projecció, hi haurà un full de signatures i es tancarà l'acte amb una xarrada en la qual es traslladaran les preocupacions d'Amnistia Internacional així com les seues denúncies.

La primera sessió tindrà lloc el dimecres, 16 de setembre, a les 19,00 h. a l'Aula Magna de la Nau-Universitat de València (C/ Universitat, 2. València). L'entrada és gratuïta.

______________________________________________



Títol original: Bloody Sunday
Any: 2002
Durada: 107 minuts
País: Regne Unit
Director: Paul Greengrass
Guió: Paul Greengrass
Música: Dominic Muldoon
Fotografia: Ivan Strasburg
Repartiment: James Nesbitt, Allan Gildea, Gerard Crossan, Mary Moulds, Carmel McCallion, Tim Pigott-Smith, Nicholas Farrell, Gerard Mcsorley, Kathy Kiera Clarke, Declan Duddy, Mike Edwards, Eva Birthistle
Productora: Coproducció Gran Bretanya-Irlanda
Gènere: Drama basat en fets reals.
Web oficial: http://www.paramountclassics.com/bloodysunday/

No recomanada per a menors de 13 anys.

SINOPSI

30 de gener de 1972, un diumenge fred que va passar a la vergonyosa història de les violacions dels drets humans. “Bloody sunday”, trist paradigma d'un estat que reprimeix la llibertat d'expressió, llibertat que segueix sent un perillós exercici tal com demostra en els seus informes Amnistia Internacional. Aquesta pel·lícula va obtenir l'Ós d'Or en el Festival de Berlín en la seua edició de 2002.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.