4 de nov. 2014

Si haguera dut la càmera...

No has tingut mai el desig de fotografiar algun esdeveniment concret però no portaves la càmera? Hui en dia, moltes persones porten damunt una càmera, la del seu mòbil, i poden permetre's fer la foto d'una posta de sol que presencien quan tornen a casa, d'un espectacle de carrer colorista, d'algun paisatge o persona particulars... Quan se'ns presenta la possibilitat de fotografiar algun esdeveniment, a falta de càmera fotogràfica, la del telèfon mòbil és una ferramenta útil per substituir-la. Amb l'aplicació de l'smartphon es poden aconseguir instantànies interessants que no fotografiaríem de cap altra manera. Mireu-vos alguns consells que ens donen per a fotografiar amb un mòbil.



Fotografiar sembla fàcil aparentment però no sempre ho és; cal controlar l'enfocament, la llum, l'enquadrament... i sovint ens agradaria incloure-hi algun efecte especial que fera que la foto que se'ns presentava al davant tinguera un detall particular.

Fa uns dies els amics de 400 colps ens mostraven un vídeo amb trucs molt particulars. Visiteu el seu blog i mireu-vos el vídeo que ens aconsellaven veure perquè poseu en pràctica algun dels trucs que s'hi expliquen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.