8 de set. 2014

'Beyond the lines' (2013)

Una vegada més volem mostrar-vos un curt d'animació realitzat per alumnes de la promoció de 2013 de l'Escola Superior d'Oficis Artístics de Montpellier, dins la càtedra de formació del cinema d'animació en 3D.

Es tracta de 'Beyond the lines', realitzat i dirigit per Chloé Bonnet, Séraphin Guery, Elodie Houard, Baptiste Lebouc i Pierre Tarsiguel. El curt, amb música original de Romain Paillot i so de José Vicente - Studio des aviateurs, està basat en una idea original de Pierre Tarsiguel i està produït per ESMA Movies.

L'argument pretén ser un homenatge als herois de la Segona Guerra Mundial. Els protagonistes són dos xiquets que es veuen embarcats en una aventura que no és la seua, o sí: entre mig dels soldats que desembarquen en una platja, possiblement la de Normandia, els xiquets pateixen les circumstàncies d'una guerra que no és la seua però va ser la dels seus avis...




Si heu vist Salveu al soldat Ryan, del director Steven Spielberg, identificareu part del paisatge on es mouen els personatges de 'Beyond the lines'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.